Bushong: Radyoloji Bilimi

2.200,00 TL
Stok Kodu
9789752777897
Yazar
Stewart Carlyle Bushong
Çeviri Editörü
Prof. Dr. İbrahim Tanzer Sancak
Sayfa Sayısı
682
Baskı Tarihi
2020
Ebat
19,5 x 27,5 cm
Kağıt
Kuşe
ISBN
9789752777897
*366,67 TL den başlayan taksitlerle!!
Paylaş
Hızlı Gönderi
Aynı gün kargo


Bushong: Radyoloji Bilimi Teknolojistler İçin Fizik, Biyoloji ve Korunma

1975 Yılından Beri Alanında 1 Numaralı Bilgi Kaynağı İLK KEZ TÜRKÇE OLARAK  YAYINLANDI. 
Radyoloji biliminin esasları hakkında yapılmış en güncel ve doğru kaynaktır. Türkiye'de bu alanda öğrenciler için birinci sırada referans gösterilen kitaptır. Tüm öğrencilerin ve konuya ilgi duyanların ileriki dönemlerde başarılı olması için bu kitabı okuması tavsiye edilir.

"Teknologlar için Radyoloji Bilimi: Fizik, Biyoloji, ve Korunma" nın üç bölümde oluşan amacı: Çalışan bir radyoloji fiziğini iletmek; sertifikasyon sınavına radyografi öğrencilerini hazırlamak; ve temel bilgi sağlayarak teknik faktörlerden, tanısal görüntü kalitesini iyileştirerek bilgili kararlar almasını sağlamak ve radyasyon yönetimini personel ve hastalar için sağlamaktır. On birinci baskı yeniden organize edilmiş, konsolide edilmiş ve yeniden günümüz görüntüleme çevresini yansıtması için güncellenmiştir.

Dünyaca Ünlü Bestseller Eseri Mükemmel Yapan Özellikler:

  • Bu ders kitabı Radyolojik bilim için sağlam sunum, temel radyoloji fiziği, tanısal görüntüleme, radyobiyoloji  ve radyasyon yönetimini sağlar. 
  • Özel başlıklar mammografi, floroskopi, girişimsel radyoloji, helikal bilgisayarlı tomografiyi ve sayısal görüntülemenin değişik modlarını içerir.
  • Az sayıda sunulan matematik denklemleri her zaman örnek problemler, direkt klinik uygulamalar takip eder. Öğrenme için ileri bir destek için tüm matematiksel formüller kendi görüntüsel gösterge ile belirginleştirilmiştir.
  • Aynı şekilde bunun gibi, tartışmadaki en önemli fikirler kendi renkli penguen görüntüsel göstergelerinde ve kutuda sunulmuştur. Bir PENGUEN kendi buzulunuzun üzerine koymak isteyeceğiniz en önemli unsurdur.
  • On birinci baskı daha fazla anahtar konseptleri içerecek şekilde bilgi kurşunlarının  beğenilen özelliklerini arttırmakta ve tanımlamaları her bölümün içinde sunmaktadır.
  • Bu ders kitabı aynı zamanda öğrenim hedefleri, bölüm gözden geçirmeleri ve bölüm özetleri ile öğrencileri desteklemekte ve metini herkes için  okuyucu dostu haline getirmektedir.
  • Her bölümün sonundaki zorlu sorular tanımlama egzersizlerini, kısa cevap sorularını ve az sayıda hesaplamaları içermektedir. Bu sorular ev ödevi sınavları, gözden geçirme oturumları veya özerk testler ve pratik için  kullanılabilir. 
  • Öncelikli olarak yeni teknikler ile hasta dozuna odaklanan sayısal görüntülemeye iki  yeni bölüm eklenmiştir.
  • Ek olarak, bu gerekli yeni içeriğe odaklanma ve  ASRT merkez müfredatı ile öğrenci teknisyenleri ARRT sınavlarına hazırlama ve klinik ortamda iyi performans için ihtiyaçları olan bilgi birimini sağlamaktadır.
Bushong: Radyoloji Bilimi 9789752777897 Bushong: Radyoloji Bilimi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.